NAUJIENA! Guoliukai gyvūnams

Pristatome naujieną Admaja salone - guoliukus gyvūnams. Rankų darbo bei itin aukštos kokybės guoliai, pagalvėlės ir pledai jūsų keturkojams namų gyventojams.

Gyvūnų guoliai - interjero detalė

Gyvūnų guoliai mūsų salone atsirado neatsitiktinai. Su tekstilės gaminiais dirbdami nuolato bendraujame su klientais, interjero dekoratoriais ir dizaineriais. Gyvūnai mūsų ir mūsų klientų namuose yra šeimos narys, todėl natūralu, kad kurdami namus dizaineriai ar patys klientai atkreipia dėmesį ir į savo keturkojus šeimos narius. Dėl įvairių priežasčių: nuo sofos audinio, kuris būtų atsparus katės nagams iki guolio šuniui, kuris derėtų prie bendro interjero ir namų stiliaus.

Apie smulkmenas apgalvojama iš anksto

Todėl apie smulkmenas dėl kurių nebereikia klientui sukti galvos jau įsikūrus mes apgalvojame iš anksto. Ne kartą teko siūti guolį šuniui ar minkštą krėslą katinui iš audinio baldams, kurį prideriname prie išsirinktos kliento sofos, ar miegamojo lovos. Todėl tai tapo net tradicija pasiūlyti tokį guolį klientams kurie turi augintinį. 

Vienas už vieną

Vienas už vieną - admaja vadovės E. Baltunės idėja, kuri gyveno kartu su Evelina nuo nuo 2015 metų. “Aš labai myliu gyvūnus, pati turiu škotų veislės augintinį, kuris tapo mūsų guolių modeliu” - juokiais pašnekovė. “Todėl kai susidūrėme su audinių likučiais, pradėjome ieškoti kaip juos panaudoti. Viena iš alternatyvų - pasiūti guoliukų gyvūnų prieglaudoms. Tai įgyvendinom per pirmąjį karantiną 2020 metų pavasarį. Pirmuosius guoliukus pasiuvau pati, o tada nuvežėme pavyzdžius siuvyklai. Tai buvo labai laiku ir vietoje, nes guoliai gavosi labai gražūs, o iš pačio projekto gimė ir idėja - vienas už vieną. 

Slapia nosis guoliai gyvūnams. Šuns guolis

“Šlapia nosis” guoliukai jūsų gyvūnams

Šlapia nosis - labai gražus projektas, kurio tikslas - sukurti saldų, jaukų ir šiltą miegą mūsų ir beglobiams gyvūnėliams. Taigi už kiekvieną parduotą guoliuką mes lygiai tokį patį padovanojame gyvūnų prieglaudoms.

Šiuo metu veikia ir elektroninė parduotuvė www.slapianosis.lt kurioje galite išsirinkti guolį ir jį įsigyti. Taip pat guoliukais prekiaujame savo salone, VET gydyklose ir kituose interjero salonuose. “Paklausite, kodėl interjero salonuose? Mes norime skleisti idėją apie tai, kad gyvūnas būdamas jūsų šeimos narys nusipelno ir tinkamos lovos savo namuose, apie kurią būtina pagalvoti dar prieš kuriantis namus. Pritaikyti prie interjero, sukurti tokią kurioje būtų gerą miegoti ir jūsų augintiniui ir jums. Nūtent tokius guolius gyvūnams ir kuriame: su tikru čiužiniu ir iš aukščiausios kokybės, nealergizuojančio audinio. Visi naudojami audiniai tik patikimų Europos ir Britanijos gamintojų” - kalbėjo E. Baltunė.