Pavasariškos nuolaidos tęsiasi!

Pavasario proga nuolaidos itališkiems baldams! Kadangi baldų pasirinkimas yra begalinis, pridedame nuorodas į gamintojų katalogus. Paspaudus ant paveiksliuko jums atsidarys gamintojo puslapis. Pamatė kažką patinkančio, platesnė informacija el. paštu info@admaja.lt ir mūsų salone Liepų g. 21, Klaipėda.

 

 

Cattelan Italia

Giorgio ir Silvia Cattelan įkūrė „Cattelan Italia“ 1979 m., siekdami sukurti modernius baldus, kurie pagražintų namus, o šiandien jų sūnus Paolo Cattelan vadovauja įmonei tokiu pat naujovišku ir rafinuotu stiliumi. „Cattelan Italia“ garsėja tuo, kad kuria gražius itališkus modernius baldus, šviestuvus ir namų dekoro elementus, kurie traukia dėmesį. Akį traukiantys šiuolaikiški Cattelan Italia dizainai, pasižymintys neįtikėtinu dėmesiu detalėms, yra tokie pat praktiški ir funkcionalūs, kaip ir estetiški.

„Twils“

„Twils“ turi daugiau nei 20 metų patirtį minkštų lovų, aksesuarų ir patalynės srityje ir visada buvo aistringas dizainui ir tendencijoms. Šis nusistovėjęs verslas taip pat gamina savo originalią gyvenimo būdo kolekciją, atidžiai sekdamas ir dažnai numatydamas besikeičiančias stiliaus tendencijas.

 

„LeComfort

LeComfort yra pirmaujanti kompanija, kuri savo pašaukimu padarė svetainės baldus. Sofų, sofų-lovų, fotelių ir lovų gamybos lyderė LeConfort siūlo skirtingus sprendimus klasikiniam ir moderniam gyvenimui.

„Gamma Arredamenti

Tyrimai ir inovacijos, nepamirštant tradicijų vertybių. Aiškus dabarties matymas ir žvilgsnis į ateitį. Tokiu būdu Gamma kiekvieną dieną paverčia savo meile dizainu, stipria asmenybe ir kiekvieno elemento.1974 m. Gabriele Ghetti ir Carla Botti draugystė ir bendra aistra baldams paskatino juos sukurti „Gamma Arredamenti“, kiekvienas pasitelkdamas savo žinias ir patirtį.